آیا میتوان برای فریب در معامله شکایت کرد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵,۸۵۲ #62457

سلام و خسته نباشید ، من ملکی کوچک را از اقایی اجاره کردم به مبلغ ۳۵ میلیون تومان بصورت ودیعه ،این اقا از پدرشان وکالت نامه برای اجاره دادن ملک را داشتند، ۱۰میلیون ان را به حسابشان واریز کردم (کپی واریزی را دارم) و یک چک به مبلغ 25 میلیون تومان تا بقیه ودیعه را بدهم, بعد از 6 ماه از واحدی که اجاره کرده بودم بلند شدم و در واحد بغلی ساکن شدم چون واحد قبلی اشکالاتی داشت،و کوچک بود،کلا این اقا یک اجاره نامه کپی به من داده بود که برای واحد قبلی بود و وقتی  بصورت شفاهی واحد خود را عوض کردم قرار شد باقی مانده ودیعه ۲۵ میلیون را به ایشان زمین بدهم و بعد از دادن زمین این اقا به من اجاره نامه واحد جدید و بزرگتر را بدهد، و در قولنامه جدید قید کند که به جای ودیعه باقیمانده زمین معامله شده است, و چک را برگرداند.قولنامه بین دایی بنده که بجای پدر من هستن و این اقای موجر امضاء شد ،و دایی من بدون خواندن متن بدلیل  اول اعتماد و بعد کسالت و بی حوصلگی در انروز متاسفانه بدون خواندن ان را امضاء کرده بوده، که موجر بجای اینکه ذکر کند این قولنامه برای اجاره نامه است، در ان نوشته پول زمین نقدا به فروشنده پرداخت شده است و تسویه شده، (این اقا گویا سابقه کلاهبرداری اینچنین و مکر در معامله دارد) حالا موجر نه اجاره نامه ای به من داده است و نه چک را برگردانده تازه ادعا دارد بنده بدهکارم  که این چند،سال باقی پول ودیعه را ندادم و بابت ۲۵ میلیون برای این ۳ سال باید اجاره پرداخت کنم.(در ضمن پدر ایشان که صاحب ملک هستند ۲سال هست که فوت شدن ،)حالا موجر باقی ودیعه را هم نمیخواهد بدهد ،مرا راهنمایی کنید ،سپاس

مشاوره حقوقی مطالبه وجه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اقدامی که شما در حال حاضر میتوانید انجام دهید اینست که دادخواست استرداد الباقی ودیعه را به طرفیت ایشان تنظیم نمائید و با استناد به فیش واریزی و قرارداری که دارید برای مطالبه چک نیز اقدام کنید.