امکان و چگونگی ابراء نفقه و اجرت‌المثل حال و آینده

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۸ #62439233

با احترام؛
۱- آیا زوجه می‌تواند نفقه و اجرت‌المثل حال و آینده را نیز ابرا نماید یا این کار ارزش قانونی ندارد؟
۲- آیا ابرا نفقه و اجرت‌المثل را باید در دفتر اسناد ثبت نمود یا دست‌نویس زوجه نیز کفایت می‌کند؟

مشاوره حقوقی خانواده
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

به صورت قرارداد عادی نیز امکان ابرا حقوق مالی زوجه وجود دارد.

با سلام
امکان ابراء نفقه و اجرت المثل تا تاریخ این ایقاع و تنظیم سند وجود دارد. می تواند در قالب سند عادی باشد ولی تنظیم سند رسمی ارجحیت دارد.

سلام ،در مورد نفقه و اجرت المثل تا تاریخ تنظیم سند امکان ابرا هست اگر به شکل رسمی باشد بهتر است .

سلام خیر امکان ابراء دین آینده وجود ندارد
یه صورت دست نویس کفایت می‌کند به شرطی که دوشاهد هم آن را امضا کنند

سلام
فقط طلب موجود قابل ابراء است، بنابراین نفقه آینده قابل ابراء نیست.
دست نویس هم اعتبار دارد و حتما امضا و اثر انگشت و شاهد داشته باشد؛ ولی چنانچه رسما ثبت بشه بهتره.
موفق باشید

با سلام ابرا هر دو مقدور هست در اجرت المثل که بحثی نیست اما در باب نفقه؛
از لحاظ حقوقی هرچند نفقه اینده حادث نگردیده ولی سبب نفقه که ازدواج هست موجود هست بنابراین ابرا نفقه آینده هم امکان پذیر هسد

بادرود
خیر ابرا نفقه آینده امکان ندارد