با ارائه فاکتورها می توانم کذب بودن اظهارات ایشان در جلسه ی بازپرسی را اثبات کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۲۰ #62388020

سلام. همسر بنده مدتی پیش به همراهی مادر و داییش اقدام به تخلیه ی وسایل منزل بنده کرد و پس از تهیه ی صورتجلسه ی پلیس بنده از ایشان بابت سرقت شکایت کردم. شهودی ایشان را در حین اثاث کشی دیده اند و شهادتشان ثبت شده. پس از شکایت بنده ایشان در جلسات بازپرسی کلا منکر بردن وسایل بنده شدند و گفتند وسایل نامبرده در لیست صورتجلسه متعلق به خودشان بوده و گمان کردند که بنده هیچ فاکتوری در دست ندارم. حال بنده با ارائه فاکتورها می توانم کذب بودن اظهارات ایشان در جلسه ی بازپرسی را اثبات کنم.
۱. فاکتورهای بنده نیمی از وسایل را شامل میشود مالکیت برای نیم دیگر به قرینه قابل اثبات است؟
۲. اظهارات کذب ایشان در محضر دادگاه برای ایشان عواقب قانونی دارد؟
۳. آیا با توجه به اظهارات کذب ایشان امکان اثبات سو نیت مجرمانه ایشان وجود دارد؟
لطفا در صورت امکان به تفکیک پاسخ دهید.

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما طبق فاکتور های موجود برای برخی لوازم ، میتوانید اقدام به استرداد لوازم نمایید .
خیر اظهارات دروغ طرفین در دادگاه مجازاتی به دنبال ندارد زیرا هرکسی برای فرار از محکومیت اظهاراتی درست و نادرست طرح مینماید .
اما به دلیل خارج کردن لوازمی که متعلق به شما بوده اگر قاضی پرونده سوء نیت زوجه را تشخیص دهد حکم بر محکومیت زوجه مبنی بر سرقت را خواهد داد.