حکم نهایی قاضی چیست؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۴۸۳ #62240389

من به جرم سرقت به زندان افتادم و فردای همان روز فیش حقوقی گذاشتم و بیرون آمدم اما نه شاکی دارم نه جرمی مرتکب شدم فقط مضنون به سرقت هستم. و فقط همراهم یک چاقو بود که دستگیر شدم.

مشاوره حقوقی سرقت
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اینکه سرقت و حمل چاقو جنبه عمومی است در صورت نداشتن شاکی خصوصی نیز شما به مجازا محکوم خواهید شد

با سلام
حتی اگر سرقتی هم صورت نگرفته باشد این احتمال متصور است که به جهت شروع به سرقت و از جنبه عمومی جرم محاکمه شوید . همچنین است حمل سلاح سرد جرم است . تصمیم نهایی با قاضی رسیدگی کننده می باشد که مواردی از جمله عدم سابقه کیفری و شخصیت فردی و اجتماعی شما در این تصمیم گیری جهت تخفیف بسیار موثر است .

درصورت اثبات جرم حتی بدون وجودشاکی خصوصی به جهت سرقت و حمل سلاح سرد مجازات خواهید شد

سلام وقت بخیر
در صورتیکه احکام صادرشده قابل فرجام خواهی در دیوانعالی کشور باشند،اما در مهلت مقرر برای فرجام خواهی،درخواست فرجام از آنها نشده باشد حکم نهایی اند.
در خصوص حمل چاقو قانون مجازات اسلامی در این باره می فرماید:هرکس به وسیله چاقو یا هرنوع اسلحه دیگر تظاهر یا قدرت نمایی کند،یا آن را وسیله مزاحمت اشخاص یا اخاذی یا تهدید قرار دهد یا با کسی گلاویز شود در صورتیکه از مصادیق محارب نباشد به حبس از شش ماه تا دو سال و تا ۷۴ضربه شلاق محکوم خواهد شد.

یعن آخرین تصمیم قاضی رسیدگی کننده در مورد اتهام شما

سلام و درود، در صورتی که شاکی ندارید با دفاع مناسب امکان برائت خواهد بود، اما حمل چاقو(سلاح سرد) احتمالا جنبه ی مجرمانه خواهد داشت؛ آرزوی بهروزی.

درود
شما بازداشت موقت بوده اید زندانی نبوده اید. سرقت جنبه عمومی دارد اگر ثابت شود مجازات دارد و چاقو نیز حمل سلاح سرد محسوب می شود.