معافیت پزشکی موجب خواهد شد که فرد آزمون وکالت را نتواند بدهد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۹,۲۵۳ #62215

با عرض سلام و ادب خدمت شما. من واقعا دچار یه مشکل بزرگ هستم تورو خدا لطفا من رو از نگرانی در بیارین . من تا سال 87 سابقه 6 بار حمله تشنج و صرع داشتم .از سال 87 تا الان یعنی 8 سال هیچ حمله ای نداشتم و دکترم دوسال پیش یعنی 93 داروهام رو به علت بهبودی کامل قطع کرد .وخدارو شکر من کاملا بهبود یافتم .اما من متاسفانه به خاطر این که سال 91 داشتم مشمول میشدم وناچار به سربازی رفتن بودم و نمیتونستم کنکور بدم نتیجتا استفاده کردم واون سال با این بیماری معافیت دائم گرفتم.الان میخوام بدونم با این کارت معافیت کسی مثل من که عاشق و دانشجوی حقوقم و به جز کتب دانشگاه تمام کتب حوزوی اصول و فقه رو هم طالعه کردم و کلی مطالب جانبی خوندم ایا همه این زحمات من بر باد رفته اس یا این که میتونم توی ازمون وکالت شرکت کنم؟
ایا بعدا علاوه بر وکالت میتونم برای تدریس در دانشگاه هم اقدام کنم یا منع استخدام دارم؟من اگه همین الان برم نظام وظیفه با توجه به گواهی پزشکم مبنی بر بهبود و قطع داروها میتونم معافیتم رو باطل کنم ولی واقعا نمیخوام چون میخوام از فرصت مطالعاتیم به جای سربازی رفتن استفاده کنم .حال من چه کنم ؟ایا بدون ابطال معافیتم میتونم مثل بقیه ازمون وکالت بدم و پروانه بگیرم و تدریس کنم در کنارش یا این که مجبورم برم کارتم رو باطل کنم ؟تورو خدا منو از نگرانی درارین .به خدا تمام فکرم شده اینکه تمام زحماتم بر باد رفته .ممنونم بسیار.

مشاوره حقوقی دیوان عدالت اداری
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

در صورتیکه کارت معافیت شما به دلیل پزشکی بوده باشد مشکلی در آزمون وکالت و کانون وکلا نخواهد داشت و میتوانید در آزمون شرکت کنید و مشکلی ایجاد نخواهد شد.