با تجاوز به ملک چه باید کنم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۹ #62159235

سلام خانه من کنار رودخونه و ۶ متر عقب نشین میمونم کردیم بعد یه شخص غریبه تو این ۶ متر مرکبات خودشو میکاره تکلیفم چیه شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر از حریم شما میباشد دادخواست خلع ید نمایید

با سلام
هر رودخانه یا چاهی طبق قانون حریم مشخصی دارد و بایستی آن حریم را رعایت کرد اگر این شش متری که شما فرموده اید اگر بخاطر حریم رودخانه است بایستی گزارش عمل خلاف قانون فرد را به سازمان مربوطه گزارش نمایید و یا اگر خود به میل خویش عقب نشینی کرده اید و جزو ملک شما محسوب میشود بایستی به ایشان توسط اظهارنامه ای تذکر و در صورت عدم همکاری با اقدام قانونی جهت خلع ید شخص از ملک خود را بخواهید .

جزء حریم رودخانه است یا ملک شخصی شماست ،اگر حریم رودخانه است گزارش بده منابع طبیعی یا امور آب همان محل ،اگر ملک شخصی است سند ومدرک داری دادخوست خلع ید بده.