اگر از کارفرما شاکی شوم با توجه به اینکه سفته بابت حسن انجام کار میباشد؛ می تواند سفته دریافتی را مبلغ زده و به اجرا بگذارد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۲۲ #62156915

سلام بنده و دوستانم به مدت دو ماه برای یک کارفرما کار میکردیم که یک ماهه باهامون قرارداد می بست و در ماه دوم از ما سفته گرفتند و بعد از اتمام ماه دوم به بهانه اتمام قرارداد بنده را اخراج کردند . چون حقوق من طبق قانون کار نبوده میخواهم بابت مطالباتم از کارفرما شاکی شوم
در قراداد قید شده هست که سفته دریافتی بابت حسن انجام کا ر می باشد و بعد از ۶ ماه از قطع همکاری عودت داده میشود .
در سفته فقط مشخصات خودم را وارد کرده ام
سوالم این بود که اگر از کارفرما شاکی شوم با توجه به اینکه سفته بابت حسن انجام کار میباشد و هیچ خسارتی از جانب بنده به کارفرما وارد نشده هست می تواند سفته دریافتی را مبلغ زده و به اجرا بگذارد؟
با تشکر

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
اگر در سفته ذکر شده باشد که برای ضمانت حسن انجام کار است،با اجرا گذاشتن سفته مرتکب جرم خیانت در امانت میشود و قابل پیگیری است.شما میتوانید برای حقوق خود در اداره کار علیه کارفرمای خود شکایت طرح کنید

با سلام
اگر حقوحقوق خودرا دریافت نکردید می توانید شکایت کنید ومطالبه کنید وتقاضای برگشت به کار کنید وطبق قراردادتون بعد از ششماه باید سفته ها را به شما برگرداند اگر اجرا بگذارد خیانت در امانت کرده است

سفته برای ضمانت حسن انجام کار است در صورت اقدام کارفرما برای اجرای سفته خیانت در امانت محسوب می شود و شما برای حقوق خود می توانید از طریق اداره کار شکایت کنید

اگر قرارداد دارید ودرآن موضوع سفته وشماره آن وبابت حسن انجام کار قید کردید نمی تواند سوء استفاده نماید والا احتمال استفاده از آن علیه شما امکان دارد البته باید اثبات کند

اگر سفته رو اجرا بذاره مرتکب خیانت در امانت شده شما بابت حق و حقوق معوقتون حتما اقامه دعوی کن