اقدام برای طلاق پس از ۲۲ سال زندگی جداگانه چگونه است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۳۷ #62153841

با سلام
من ۲۲ سال هست از همسرم جدا زندگی میکنم بخاطر بزرگ کردن بچه هام خواستم شناسنامم اسم مرد توش باشه همسرم مشکل اعتیاد خیلی زیاد داشت سال های سال هم همین مشکل رو داره و اصلا اوضاع خوبی نداره و چندین سال هم ازش بیخبریم که جدیدا کمی مزاحمت تلفنی ایجاد میکنه برای اقدام به طلاق با شرایط من که ۲۲ سال جدا زندگی کردم و جدا بودیم شرای به چه صورت هست؟ سختی داره؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باتوجه ب مدت زمان طولانی ک جداگانه زندگی کردید و باتوجه ب مشکل اعتیاد همسرتان و احتمالا مشکلات عدیده دیگر میتوانید دادخواست طلاق تنظیم نمایید و با توجه ب موارد مذکور عسر و حرج برای دادگاه ثابت شده و حکم ب طلاق شما از همسرتان خواهد داد در این مواقع و در صورت اثبات عسر و حرج کار شما برای طلاق راحت تر از سایر موارد هست

برای اقدام به طلاق با شرایط شما که ۲۲ سال جدا زندگی کرده و جدا بودید ، باداشتن وکیل خوب طلاق انجام میشود .
توضیحا اینکه باتوجه به فرض سوال : طلاق به لحاظ اعتیاد و ترک زندگی و عدم‌نفقه ، دلیل طلاق شما نخواهد بود .

با سلام
در صورتی که زوج بندهای ۱۲ گانه سند ازدواج و امضا کرده به خاطر اعتیاد طولانی مدت و غیر قابل درمان تقاضای طلاق نمایید

در غیر اینصورت با اثبات عسر و حرج و کراهت از زوج که باعث مدت طولانی زندگی بدون ایشان بوده ، می توانید درخواست صدور حکم طلاق نمایید

ترک زندگی خانوادگی توسط زوج حداقل به مدت شش ماه متوالی و یا نه ماه متناوب در مدت یک سال بدون عذر موجه از موارد عسر و حرج قرار گرفتن زوجه و در خواست طلاق می باشد.

طبق پاسخ همکاران محترم اقدام کنید

طول مدت زندگی مانع ازطلاق نیست.شما می توانید۱- به خاطر اعتیاد طولانی ۲- به خاطر ترک منزل بیش از۶ ماه وعدم پرداخت نفقه دادخواست طلاق دهید

با سلام
شما می توانید ضمن تقدیم دادخواستی مبنی بر صدور حمک به طلاق از سوی زوجه و اثبات این امر که در عسر و حرج قرار دارید که ۲۲ سال زنگی جدا از همسر خود می تواند یکی از قرینه های این امر باشد ، تقاضای صدور حکم به طلاق نمایید .