میتونم اعاده ی حیثیت کنم؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۷۲ #62133402

سلام من همسری دارم که خیلی بد دهنه به خودم که هیچی حتی یه بار تلفنی هم به مامانم و هم بابام فحش های رکیک داد. و حتی به من تحمت ارتباط با یه نفر دیگه رو داد...
حالا من میخوام هم مهریه رو کامل بگیرم و ادعای حیثیت کنم و هم طلاقمو بگیرم... و خانوادم هم به خاطر فحش های زشتی که داده ادعای حیثیت کنن؟
حالا به خاطر این فحش های بد میشه شکایت کرد؟ و این تحمت دروغی که به من زده؟
و یا اینکه کدوم راه رو اول برم بهتره (ادعای حیثیت یا درخواست مهریه)؟

مشاوره حقوقی افترا
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی در صورت داشتن دلایل محکمه پسند شکایت توهین علیه ایشان مطرح نمایید

ضمن مطالبه مهریه می توانید به جرم توهین علیه ایشان شکایت کنید

درود بر شما، مهریه که در هر صورتی قابل وصول است، در خصوص توهین نیز پدر و مادر شما می‌توانند علیه ایشان شکایت کنند، لکن بار اثبات بر دوش آنان خواهد بود. در خصوص تهمت و افترا نیز چنانچه شکایت کنید، بار اثبات بر عهده ی شماست.

درصورت اثبات می تونید شکایت کنید
مهریه را هزمان میتونید مطالبه نمایید

با سلام
بار اثبات این موضوع در دادگاه با شما می باشد .می توانید تحت عنوان توهین شکایت نمایید .

درود
به جرم توهین پدر و مادرتان می توانند شکایت کنند.

با درود
مهریه قابل مطالبه است.
به جرم توهین میتوانید شکایت نمایید.