درخواست جبران خسارت از اوقاف به دلیل عدم تخلیه به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱,۲۶۰ #62127

۱۶سال پیش، خانه مخروبه ای را از اوقاف اجاره نمودم. خانه وقف روضه بود. در آن زمان اوقاف به من گفت که خانه متولی ندارد، هر سال روضه را با مخارج خودم برگزار کردم و خانه را باز سازی و تجهیز کردم و سالیانه مخارجی برای نگهداری و تعمیرات صرف کردم، آن را به مهمانسرا تبدیل کرده و در آن مشغول به کارهستم. تا به امروز حدود دویست میلیون تومان در ان هزینه کرده ام. اوقاف گفته بود که هزینه ها باشد به جای اجاره بها و تا زمانی که بخواهم می توانم در این ملک باشم، هر ساله هم قرار داد اوقاف را تمدید می کردم تا پارسال که شخصی با ارائه وقف نامه، ادعای متولی بودن کرد و با آوردن خبره محلی ملک را کارشناسی کرده و از من خواست که از این پس ماهیانه پانصد هزار تومان بابت اجاره بها بهاور که متولی است بپردازم، ولی من چون مستاجر اوقاف بودم این کار را نکردم. اکنون برای من حکم تخلیه فرستاده است، بدون اینکه قرار دادی ما بین ما امضا شده باشد.
اکنون باید چکار کنم؟ آیا باید از اوقاف به خاطر اینکه به من نگفته بوده اینجا متولی دارد شکایت کنم؟ کلا تکلیف من با این ملک و هزینه هایی که کرده ام چیست ؟ آیا باید ملک را طبق حکم تخلیه کنم؟
از پاسخ شما پیشاپیش سپاسگذارم

مشاوره حقوقی وقف
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

برای اطلاع از قوانین املاک اوقافی میتوانید با گروه وکلای یاسا مشورت کنید تا در صورت امکان بتوانید (در صورت داشتن اجاره نامه) حکم تخلیه فرد را بگیرید.