آیا اموالی که پدر بنام پسر کرده بدون اجازه دختر قانونی است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۳۵۱ #62081178

ما یک خانواده ۶ نفره هستیم پدر و مادر یک پسر و سه خواهر، پدرم زمینهای کشاورزی در دفتر اسناد رسمی بدون اجازه ما بنام برادرم کرده، الان ما می توانیم شکایت کنیم و سهممون رو بگیریم؟ درمورد اینکه پولی رد و بدل شده یا نه خبری ندارم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله ایسان مالک اموال خویش, است

هر کسی در زمان حیات خود می تواند بدون اجازه دیگران هر نوع معامله ای نسبت به اموالش بکند مشروط بر اینکه در حال جنون یا سفاهت یا ورشکستگی نباشد. آیا شما نیز مجاز به چنین معاملاتی هستید؟؟؟!!!!

سلام
خیر پدر مالک اموال خیش است و به هر شخصی میتواند بفروشد یا هبه و یا صلح نماید
موفق باشید

طبق قاعده تسلیط هر کسی نسبت به اموال خویش حق هر گونه دخل و تصرفی را دارد و انتقال مال توسط پدرتان قانونی و نیازی به اجازه شما نبوده است

سلام
پدر شما مالک اموال خودشان بوده و می تواند در زمان حیات املاک و اموالشان را به هر شخص و به هر قیمتی که خواستند انتقال رسمی نمایند و متاسفانه شما نمی توانید در این مورد ادعایی داشته باشید.