ریس شعبه موافقت نکرد و وکالت نامه که تمامی بند ها و شروط ها که اختیارشو به دخترش داده بود رو رد کرد؛ چه باید کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۳ #62050255

با عرض سلام بنده یه سوالی داشتم که الان برای شما ارسال میکنم پدر خانوم بنده حقیر از جانبازان اعصاب روان و معلول پا هشت سال دفاع مقدس می باشد و بخاطر این مجروح ایت اعصاب روان در بخش بیمارستان توانبخشی استان اردبیل نزدیک ۲ سال هست که به صورت دایم بستری و تحت درمان می باشد و به همین علت مجروح این مشکل ها اعصاب روان از طرف اداره بنیاد شهید گفتند که حتما باید از طریق دادگستری وکالت تام اختیار و بلا عزل به تنها فرزند و وراث قانونیش می باشد وکالت بده تا بعد از زمان بستری و کرونا در امورات و کارهای بانکی و خرید فروش ها مشکلی بخا طر کارهای بانکی و رهن و فروش ملک بر نخورید بنده با همسر م یه درخواست به دادگستری شهرستان نو شتیم و با معرفی نامه رسمی بنیاد شهید و سپاه پاسداران به دادستان محترم ارایه دادیم و با موافقت و نظر دادستان و ریس دادگستری قرار بر این شد که توسط سر دفتر و نماینده دادستان و با حکم خود داستان از پدر خانومم وکالت برای دختر اش بگیرم که خدارو شکر بدون هیچ گونه مشکل یا علتی حل شد الان بعد از یک سال از مدت وکالت نامه گذشته بنده حقیر بخاطر پاره از مشکلات زندگی مبلغ ۵۰ ملیون تومان وام اعتباری خرید کالا از بانک ملت درخواست کردیم و ارایه کسر حقوق معتبر از سازمان مربوطه پدرخانوم خواستیم که برگه ضامن رو خانوم که وکیل پدرش بود امضا کنه دیدیم که ریس شعبه موافقت نکرد و اصلا به وکالت نامه رسمی دادگستری که تمامی بند ها و شروط ها که داداستانی اختیارشو به دخترش داده بود رو رد کرد میخواستم بدونم ایا این راهی دیگه ای نداره یا باید تو این شرایط و گرفتاری منتظر ضامن دیگه ای باشم ممنون میشم بنده حقیر و راهنمای بکنید تا حق قانونی و سپرده که بخاطر این وام چندین ماه مسدود کرده بودند ضایع نشه ⚘🙏
اجرکم عندالله

مشاوره حقوقی قرارداد وکالت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به متن وکالت نامه و اختیارات اعطایی مندرج در آن موضوع را با مراجع نظارتی بانک مطرح نمایید

سلام . درود بر جانبازان . به سرپرستی بانک مربوط مراجعه نموده و وکالت نامه را ارایه دهید . اگر به صراحت در وکالت نامه ضامن شدن وکیل رد نشده باشد . بانک سرپرستی استان می بایستی ارجاع دهد . در غیر این صورت ضامن دیگری انتخاب نمایید .

با سلام و احترام
بستگی به وکالت نامه وکیل دارد

با سلام
چنانچه وکیل این اختیار را به موجب وکالتنامه دریافتی دارد مخافت رئیس شعبه بلا وجه می باشد و می توان موضوع را از طریق بازرسی بانک مزبور پیگیری نمود .