تا زمانی که زیر یک سقفیم به ایشون نفقه تعلق خواهد گرفت؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۵۲۱ #62043301

سلام و خسته نباشید
همسرم خونه رو ترک کردند و به خانه پدرشون رفتن الان یک ماهه و دادخواست طلاق توافقی دادند در مورد نفقه تا زمانی که زیر یک سقفیم به ایشون نفقه تعلق میگیرد؟
من خرجشونو دادم ولی بحسابشون واریزی نداشتم تا الان که رفتند مرتب واریز میکنم و از دفتر خدمات قضایی اظهارنامه عدم تمکین ارسال کردم براشون میشه راهنمایی بفرمایین در مورد ادعای ایشون در مورد نفقه؟ممنون

مشاوره حقوقی نفقه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر بدون علت موجه زندگی را ترک کرده استحقاق نفقه ندارد

سلام
اگر ایشان در یک منزل با شما در حال زندگی هستند فرض بر این است که با هزینه شما زندگی می کنند و نفقه عملا پرداخت شده است
لیکن چنانچه خارج از منزل بوده و با شما نباشند چنانچه عدم حضور ایشان بدون اجازه شما و به لحاظ عدم تمکین باشد نفقه به ایشان تعلق نمی‌گیرد.

زوجه تا زمانی که عدم تمکین وی به صورت قانونی اثبات نشده و رای قطعی در این مورد صادر نشود مستحق دریافت نفقه می باشد چه زیر یک سقف زندگی کنید یا به صورت مجزا .