میتوانم در محضر صلح نامه یا توافقنامه بنویسم که مثلا فلان طبقه مال بنده هست؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۸۸ #61980876

سلام
روزتون بخیر
ببخشید بنده با شخصی شراکت دارم(ساختمان سازی) و البته کلا هم مالک هستیم هم سازنده و البته هیچی به نام من نیست و کلا به نام شخص شریک هست و بند به عنوان اینکه اشنا هستیم مدرکی از ایشون نگرفتم و ساختمان هم ۹۵٪؜ ساخته شده و سهم بنده لفظی معلوم هست ایا میتوانم در محضر صلح نامه یا توافقنامه بنویسم که مثلا فلان طبقه واحد جنوبی به شماره پلاک..... مال بنده هست و مثلا نصف واحد اپارتمان طبقه اخر به متراژ فلان مال بنده هست و مالک یعنی همون شریک امضا و انگشت بزنن یا دست نوشته ازشون بگیرم چون میخام اپارتمان هامو جدا کنم و نوشته داشته باشم و البته میگه بنگاه برا قولنامه نمیام
ممنون میشم کمکم کنید(البته من سرمایه اوردم و ایشون هم اوردن و کلا ملک و سرمایه شریک بودیم)
با تشکر🌹🙏🏻

مشاوره حقوقی قرارداد مشارکت در ساخت
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

یک تقسیم نامه فی مابین خود تنظیم نمایید

درود
یک قرار داد و توافق نامه بین خودتان تنظیم کنید. صلح نامه توصیه نمی شود.

بله شما میتوانید توافق کنید وشراکت نامه تنظیم کنید

میتوانید فی مابین خود قرارداد مشارکت تنظیم و در خصوص واحدها تقسیم نامه تنظیم کنید

باسلام
اگر میخواهید حقی از شما ضایع نشود حتما اقدام به تنظیم قرارداد فی مابین نمایید و سعی بر این باشد که در دفتر اسناد رسمی صورت پذیرد و شرح ماوقع را قبلا با مسول دفتر خانه در میان بزارید.