با توجه اینکه چند سال از صدور حکم میگذره میتونم طلبم رو به روز مطالبه کنم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۴ #61942245

سلام من مالباخته شرکت لیزینگ خودرو هستم، که حکم محکومیت برای مدیر آن شرکت صادر شده و به حبس و رد مال متهم شده، با توجه اینکه چند سال از صدور حکم میگذره میتونم طلبم رو به روز مطالبه کنم؟ اگر جواب مثبته از چه موقعی باید محاسبه بشه، زمان ثبت نام یا زمان حکم یا زمانی که پرونده به اجرای احکام رفته، با تشکر

مشاوره حقوقی کلاهبرداری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
این موضوع بستگی به حکم صادره دارد
در صورتی که ایشان فقط محکوم به رد مال شده اند بیشتر از آن موظف به پرداخت وجهی نمی باشند
شما در صورتی که خواستار دریافت خسارت تاخیر تادیه هستید باید دادخواست جداگانه‌ای مبنی بر این موضوع ارائه نمایید که این خسارت تاخیر تادیه از زمانی محاسبه می شود که حکم قطعی محکومیت صادر شده است

سلام
اگر در حکم فقط به رد مال محکوم شده فقط باید همان مال را رد کند و برای خسارت تاخیر تادیه باید دادخواست بدهید که از زمان قطعیت حکم محکومیت برای شما محاسبه کنند.