گرفتن مواد مخدر در خانه شخص چه مجازاتی دارد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۳۲ #61916854

سلام یکی از آشناهای ما با دو تا از دوستاش تو خونه بودن مامور وارد خونه میشه یکی از دوستاش ۳۰۰ گرم مواد مخدر صنعتی داشته پرت میکنه تو کوچه مامورا پیداش میکنن و بازداشت میشن نفر سوم ازاد میشه کسی که مواد مال اون بوده اعتراف میکنه که ماله منه و دوستان خبر نداشتن ولی آشنای ما هم تو زندان نگه داشتن میگن چون خونه به اسم تو بوده و گزارش هم به اسم تو ثبت شده دو صورتی که مواد اصلا مال ایشان نبوده و حتی دوستش هم گفته همش ماله من بوده میخاستپ ببینم حکم قاصی پرونده چی میتونه باشه آیا به دو نفر هم مجازات مشابه صادر میشه

مشاوره حقوقی مواد مخدر
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اثبات کنند مال صابخانه نبود برائت میخورند ولی تحقیقات صورت گرفته باید انجام شود برای طرفین ادله نیاز است تا ثابت شود فرد اقرار کنند واقعا بوده یان

سلام اگر مشارکت یا معاونت جرم دوست شما محرز نشود ...به صرف اینکه در منزل ایشان از متهم اصلی کشف شده ، محکوم به مجازات نمی شود به هر حال در امور کیفری اقرار قاطع دعوی نیست و دادگاه تحقیقات لازم را انجام می دهد و در مورد فرد اقرارکننده و اقرار ایشان اگر مورد شبهه باشد تحقیقات انجام می شود