با خرید ماشین معیوب چگونه از فروشنده شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۹۳ #61853825

یک ماه قبل ماشین خریدم
حالا سیلندر به درد نمیخوره باید موتور کامل عوض بشه تو قولنامه هم چیزی در باره سالم بودن موتور ننوشتیم ولی تو چت دیوار گفته که سالمه

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با توجه به اختیارات عیب میتواند ارش ماوتفاوت قیمت سالم و معیوب و یا فسخ معاملعه را نمایید

سلام و درود
از طریق شورای حل اختلاف دادخواست تامین دلیل مطرح کنید تا عیوب موتور خودرو مشخص گردد و در صورت تصمیم به فسخ سریعا اظهارنامه بفرستید تا خیار عیب ساقط نشود، و سپس دادخواست مطالبه ارش عیب و یا فسخ مطرح کنید.

با سلام
طی اظهارنامه ای به ایشان اعلام فسخ معامله را به دلیل عیب اظهار نمایید یا اینکه مطالبه خسارت(ارش) مربوط به معیوب بودن مبیع را طی دادخواستی بخواهید

ماده ۴۳۵ -
خیارعیب بعدازعلم به آن فوری است

سلام
اگر ماشینی که شما خریده اید معیوب باشد می توانید درخواست فسخ معامله را بنمایید و یا مطالبه ارش یعنی تفاوت قیمت صحیح و معیوب را بنمایید البته این در صورتی است که اختیار فسخ معامله را در قرارداد از خود ساقط نکرده باشید و از عیب آگاه نبوده باشید و عیب مربوط به زمان خرید باشد در این صورت باید بلافاصله پس از اطلاع از عیب دادخواست خود را از طریق دفتر خدمات الکترونیک قضایی دادگاه ارسال کنید

شما تامین دلیل انجام دهید و با توجه به اینکه خیار عیب فوری است می توانید دادخواست فسخ بدهید