آیا بنگاه میتواند از طرف موجر قرارداد اجاره را با مستاجر تمدید کند؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۸۸۹ #61847

سلام،من یک سال در یک آپارتمان سکونت میکردم و مبلغ ٥٠ میلیون تومان پول پیش نزد موجر داشتم و به دلایلی نمیتونسم در موعد موقرر خانه را تحویل بدهم به همین خاطر از دو ماه قبل به مشاور املاک گفتم که من یک ماه اضافه تر میشینم و این یک ماه را از پول پیش کم کند و موجر هم موافقت کرد مشاور املاک هم قراردادی مبنی بر این یک ماه اضافه نوشت و ما و مشاور املاک ان را امضا کردیم ولی موجر به بهانه نبودن در کشور و مشغله های مختلف قرار داد را امضا نکرد و حالا ما خانه را تخلیه کردیم ولی ایشان پول پیش مارا پس نمیدهند و میگویند اگر صبر نکنی تا کسی این خانه را رهن کند ان یک ماه اضافه چون من قرار داد را امضا نکرده ام روزی ٤٠٠ هزار تومان محاسبه می شود در صورتی که اجاره خانه ما ماهی ٧ میلیون تومان بود ،ایا این درست است که چون ایشان قرار داد را امضا نکرده ما باید بیشتر از اجاره ماهانه به ایشان بدهیم،چون ایشان خودشان وکیل هستمد و من میترسم که این طور که ایشان میگوید باشد،در ضمن حالا که ما خانه را تخلیه کرده ایم و ایشان پول پیش را نمیدهد چه باید بکنیم

مشاوره حقوقی تصرف عدوانی
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر صحیح نمیباشد به دلیل اینکه حتما بنگاه دارای وکالت از طرف ایشان بوده است و شما فقط باید مبلغ اجاره بها را به میزانی که بابت این یک ماه قید شده است بپردازید و بیشتر از این مبلغ را موجر نمیتواند از شما بگیرد.