مزاحمت تلفنی ایجاد کرده و ادعای آدم ربایی نموده، چه کنم؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۲۵۹ #61814723

چند روز پیش یه خانم با من تماس گرفت و سراغ دخترشو میگرفت من توضیح دادم که اصلا من نه خودش و نه دخترشو نمیشناسم باز پی حرف خودشو گرفت امروز یه آقایی تماس گرفته میگه پرینت تماس تلفنی دخترشو گرفته اخرین بار با من تماس گرفته حالام میگه ازت شکایت میکنم دختر منو تو بردی
در صورتی که بنده تهران هستم ایشون معلوم نیست کدوم شهرستان هست
والا من ۲۳سالمه جلو خونواده هم آبرو دارم باز بهش گفتم آقا من آدرس میدم شما تشریف بیار زندگی و خونواده منو ببین من اصلا اهل این داستانا نیستم
خاستم بدونم باید آدرس بدم بهش؟
میتونه شکایت بکنه؟

مشاوره حقوقی مزاحمت تلفنی
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

صرف ادعا مثبت ادعا نخواهد بود خیر نیاز به دادن نشانی نیست در صورتی که مدارک و دلایل علیه شما داشته باشند می توانند شکایت کنند در غیر این صورت شکایت ایشان رد خواهد شد

لزومی به دادن آدرس نیست جرم آدم ربایی نیازمند مدارک اثباتی است راهنمایی کنید از طریق مرجع قضایی پیگیری کنند و شما هم فقط به مرجع مذکور پاسخ گو باشید

سلام به جرم مزاحمت شکایت خود را به دفاتر الکترونیکی ثبت نمایید درضمن ایشان اگر ادعای دارد از طریق مقام قصایی پیگیری نماید وبار اثبات باایشان می باشد موفق باشید

نگران نباشین اگر بی گناهیدایشون باید دلایل ابراز نمایند

درود
به صرف ادعا جرم ثابت نمی شود باید دلایل ارائه دهند شاید اشتباه گرفته اند بهتر است آدرس ندهید.

باید اتهام شما با ادله محکمه پسند به اثبات برسه

با سلام اصلا به پیامهای اینچنینی اهمیتی ندهید و اگر ایشان ادعایی دارند از طریق مراجع قضایی باید پیگیری نمایید ادرس منزلتان را هم اصلا در اختیار نگذارید