در قولنامه اضافه کردند که هرچه واحد اضافه بسازند، به ما همان دو واحد را بدهند، و پدرم امضا زد، چه باید بکنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۷۹ #61746466

سلام،
پدر من چند سال پیش قطعه زمینی را در استان البرز شهر کرج، مرکز شهر به یک بساز بفروش داده و قرار شد بسازد و دو واحد از ۸ واحد را به ما بدهد، ولی بعد از مدتی پدرم قلبشو جراحی عمل باز کرده، و بعد از چند وقت،سازنده از اون خاست بیاید تا معامله کنن و قولنامه بنویسند، سازنده با بنگاه یا مشاور املاکی باهم بودن و پایین قولنامه اضافه کردند که هرچه واحد اضافه بسازند، به ما همان دو واحد را بدهند، و پدرم امضا زد.
الان چندین واحد اضافه ساخته است،بیشتر از ۴الی ۵ واحد اضافه تر
لطفا راهنمایی کنین، چگونه حقمان را بگیریم

مشاوره حقوقی ملکی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با توجه به این که پدرتان در صحت و سلامت عقل امضا را درج نموده اند، اقدامی نمی تواند صورت گیرد

راهی متصور نیست بایستی همان دو واحد را بگیرید توافق میان پدرتان با سازنده لازم الاجراست

سلام، اگر در زمان دیگری متن را اضافه کرده اند تقاضای جعل کنید و موضوع را واگذار کنید به نظریه کارشناس جعل

سلام. با توجه به امضای پدرتان کاری نمیتوانید بکنید..