منم میتونم تو صنف ازشون بخاطر بدهی شکایت کنم؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۲۵۴ #61723749

من برای یک گلفروشی کار کردم و یه ته مانده حساب داشتیم تماسهامو پاسخ نمیدادن و پیامم یکی در میون.رفتم محل کارشون با همسرم و خودشون نبودن شاگردشون بهمون توهین کرد و مشاجره بالا گرفت.خود صاحب مغازه تهدید به شکایت قضایی کردن حالا میخوام بدونم شکایت ایشون سرانجامش چی میشه و ایا منم میتونم تو صنف ازشون بخاطر بدهی شکایت کنم با توجه به دعوایی که پیش اومده منم به نتیجه خواهم رسید یا نه

مشاوره حقوقی حقوق و دستمزد
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله .
می توانید شکایت کنید

سلام و ارادت
بابت مطالبات حقوق از طریق اداره کار اقدام نمایید .
بابت توهین شکایت کیفری از طریق دادسرا .

با سلام

اگر مطالبات شما بابت ایامی است که برای ایشان کار کرده اید و به نظر می رسد قرارداد کار هم نداشته اید باید پریینت حساب خود را از بانک گرفته و به مبالغی که به صورت ماهانه توسط ایشان به حساب شما واریز شده برای اثبات رابطه کارگر و کارفرمایی در هیئت تشخیص اداره کار استناد کنید همچنین میتوانید استشهادیه محلی ای با همین مضمون تهیه کرده و ضمیمه دادخواست خود کنید و پیشنهاد میشود از همین طریق شکایت در اداره کار اقدام کنید.اما بابت توهین میتوانید شکایت کیفری کنید

سلام
نسبت به مطالبات خود از طریق اداره کار پیگیر باشید.

با سلام اگر بتوانید ثابت کنید در انجا کار میکردین بله نتیجه دارد

صاحب مغازه میتواند شکایت کند و شما هم دادخواست مطالبه علیه وی مطرح کنید

باسلام بله میتوانید دادخواست مبنی بر مطالبه وجه برعلیه ایشان تنظیم نمایید.