با وجودی که زمین در تصرف بنده نیست و شخص خریدار از خانمم اقدام به ساخت کرده است؛ بنده باید چه اقدامی انجام دهم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۳ #61716957

سلام حدود ۴۰ سال پیش قطعه زمینی از برادرم به بنده واگذار گردید و بنده سال ۸۸ به همسرم واگذار کردم و همسرم نیز سال ۹۷ فروخت . امروز بنیاد مسکن از بنده شکایت کرده که دستور توقیف عملیات ساختمانی و خلع ید و دریافت خسارت ایام تصرف .

مشاوره حقوقی ملکی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود بر شما ،دوست گرامی با این تفاسیر دعوی بایستی رد شود، بهتر است ایراد بگیرید

بادرودوسلام می بایست ازخوددفاع نمایید تصریح نمایید شما مالک ملک نمی باشید.

با درود مطابق آنچه در سوال آمده است دعوا مستحق رد است. ایراد بگیرید.

با احترام با ارائه مدارک در دادگاه بیان نمایید که مالک نیستید و دعوی متوجه شما نیست

به استناد قراردادها و اسناد انتقالی عدم توجه دعوا به خود را ثابت کنید.

با سلام و درود.
در دادگاه حضور یافته و در مقام دفاع و ارایه مدارک بیان نمایید که مالک نیستید تا دعوی نسبت به شما رد شود. موفق باشید

از خودتون دفاع کنید و بفرمایید شما مالک ملک نیستید