با تحویل نگرفتن ملک، چطور پولم و خسارت را دریافت کنم؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۱۶۷ #61696239

در سال ۹۱ ملک پیش فروشی ۱۳۰ متری از سازنده خریدم ۴۰ تومن دادم. قرار بود ۹۰ تومنم حین کار و موقع سند بدم. قرار بود سال ۹۲ تحویل بده که تحویل نداد. بنا به دلایلی سال ۹۴ ما که حدودا ۱۰ نفر خریدار بودیم حکم کیفری گرفتیم.. حکم شد ۷ سال زندان و رد مال. الان این اقا ۵ ساله زندانه و اصل پول ما رو هم نداده. حالا سوال من اینه سال ۹۱ که چهل میلیون تومن دادم به این اقا اون واحد متری ۱ میلیون بود. الان شده متری ۱۵ تومن. من چه دادخواستی باید بنویسم.. که حق و حقوقم را که ملک است بگیرم. این آقا کلاهبرداری کرده که تو زندانه. من چرا ضرر کنم؟ همون موقع با ۴۰ تومنم ۴۰ متر آماده میتونستم بخرم. ولی اومدم ۱۳۰ متر پیش فروش خریدم.حالا یا واحدم و بده یا اگه با حکم کیفری قرارداد من باطل شده.. من الباقی ۹۰ تومن رو میدم ( خودش باعث شده پول ندیم ) واحدم و بده یا پول به مبلغ همون ملک رو میخوام. چه دادخواستی باید بنویسم؟

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سوال شما چند جنبه دارد
اولا اگر ملکی شما با توجه به قرارداد خریداری نموده اید مبایعه نامه آن دارید یا قرارداد خرید موجود است فروشند آیا به تعهدات خود عمل نکرده است ؟اصل قرارداد شما قابل قبول می باشد مگر آنکه نامبرده ملکی به شما نفروخته باشد با این کار از شما کلاهبرداری نموده دوم اگر شما به علت کلاهبرداری علیه ایشان شکایت کردی محکوم به رد مال و پول شده مطابق اظهارات خودتان نامبرده در زندان به محکومیت خود می پردازد پس نمیتوان اعتراض در خصوص مبلغ پول ودیه شما به تعدیل به نرخ روز اقدام کرد اگر محکوم علیه محکوم به پرداخت ودبعه شما شده است و طی این چند سال اقدامی از جانب ایشان به پرداخت وج صورت نگرفته درخواست تعدیل وج به نرخ روز بدهید