زمان رسیدگی پرونده چه مدت است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۶۴ #61661520

سلام
کارشناسی ملک تمام شده و اعتراض نزدن بعد یک ماه پیام اومده که وقت رسیدگی دادن حدس میزنم چون اعتراضی زده نشده و مدرکی ارائه ندادن رای داده بشه سوال من اینه که الان ۵۵ روزه که از زمان رسیدگی گذشته یعنی ۵۵ روز پیش قرار رسیدگی پرنده داشتیم. حالا نمیدونم چرا جواب نمیدن هیجی نمیگن چیکار باید بکنم دفتر دار هم میگه قاضی جواب نداده هنوز تا کی باید صبر کنم

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصولا به علت زیادی پرونده ها وتکثر دعاوی حقوقی احتمالا کمی طول میکشد منتظر ابلاغیه جدید باشید.

سلام
اگر دادگاهی جهت رسیدگی به پرونده وقت رسیدگی تعیین و اصحاب دعوا را برای وقت و ساعت معین دعوت نمود پس از پایان جلسه اگر نظرشان بر صدور رای باشد باید ظرف یک هفته رای صادر نمایند
و اگر نیاز به انجام کارشناسی داشته باشند پس از انجام کارشناسی و بررسی‌های لازم چنانچه اقدام دیگری لازم نباشد رای صادر خواهند نمود
شما با داشتن کد ملی و کد ده رقمی ثبت نام ثنا رمز موقت که برایتان ارسال می‌گردد از طریق سایت عدل ایران وارد پرونده خود شوید و روند کار آن را ببینید که چه تصمیمی اتخاذ شده است.