آیا الان یکی از وراث میتونه شکایت کنه و مغازه رو پلمپ کنه؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۹۶ #61630613

باسلام.
حدود ۲ سال پیش پدرم فوت کردن، یکی از مغازه ها مستاجر داشتن که قبل عید مهلت اجاره تموم شد و اجاره نامه توسط مادرم تمدید شد و همه وراث ماهیانه اجاره خودشونو تا به امروز کامل دریافت کردن.

مشاوره حقوقی تخلیه املاک مشاعی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در صورتی ک احدی از وراث مخالف اجاره دادن ملک باشن میتواند تقاضای تقسیم ترکه مطرح نماید و اجرت المثل ایام تصرف رو هم مطالبه کنن

درصورتی که مادرتان وکالت از سایر وراث نداشته باشند بله میتوانند خلع ید بدهند

در صورت عدم اختیار از سوی مادر از قبیل وکالتنامه ذینفع می تواند دادخواست خلع ید را ثبت نماید

سلام یقینا مادرتان از وراث جهت تمدید اجاره نامه وکالت گرفتند لذا تا پایان مدت اجاره نمی توانید خلع ید کنید

بابت ماترکه متوفی اقدام به تقسیم ارث نمایید نکته دوم اگر مادرتان از وراث وکالت دارد، (جهت اجاره دادن ) اقدامی تا اتمام قرارداد مستاجر وجود ندارد و اگر از چند نفر یا وکالت کلا ندارد میتوانید دادخواست خلع ید یا فسخ قرارداد اقدام کنید