تاخیر در پرداخت دیه از چه تاریخی محاشبه میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۵۷ #61545010

من دو سال و یک ماه پیش جراحی کردم و شکایت کردم و حکم دادگاه ۱۰ روز پیش صادر شد که پزشک طرف مدت دو سال از تاریخ وقوع جرم با رعایت ماده ۴۸۹ باید دیه را بپردازد، با توجه به اینکه دو سال و یک ماه از وقوع جرم گذشته و پزشک هنوز وجهی برای من واریز نکرده چگونه میتوانم برای تاخیر در پرداخت و ماده ۴۸۹ شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ازتاریخ قطعیت وضمنادیه بروز پرداخت میگردد

مدت زمان مهلت پرداخت از زمان قطعیت حکم صادره محاسبه میشه

نسبت به اقامه دعوی در دادگاه برای مطالبه دیه و خسارت تاخیر در تادیه اقدام نمایید

سلام با مراجعه ب اجرای احکام تقاضای اخطار ب محکوم علیه جهت پرداخت دیه را بنمایید در صورت امتناع نسبت ب ضبط وثیقه و یا اخطار ب کفیل جهت معرفی و یا پرداخت دیه را بنمایید

میتونید از طریق دادگاه برای مطالبه دیه و خسارت تاخیر تادیه اقدم کنید

سلام و درود، مساله ی دیه علاوه بر مجازات(جزایی) جنبه ی مدنی(خسارت) هم داشته و می توانید اقدامات لازم را از طریق مرجع قضایی مربوطه انجام دهید و دیه ی مذکور بروزسانی خواهد شد زیرا در امر دیه زمان پرداخت ملاک می باشد؛ موفق باشید.

شما باید از طریق دادگاه پیگیر پرونده اجرای رای دیه شوید سپس مطالبه خسارت تاخیر کنید