اگر صحنه تصادف رو ترک کنیم و طرف شکایت کنه چی میشه؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۸۳ #61511946

با سلام، حدود شش ماه پیش سر دوربرگردان برخورد کوچیکی با ماشین عموم که من پشت فرمونش بودم با یک موتورسوار داشتم که زمین خورد. شروع به فحاشی کرد، ولی چون چیزیش نشده بود و آدم خیلی بی ادبی بود رفتم. ولی ظاهرا موتور سوار گزارش کلانتری گرفته و رفته شکایت کرده. احضاریه برای عموم جهت حضور تو دادگاه اومده. می خواستم ببینم چی میشه و چه مجازاتی برام در نظر میگیرن و من چون واقعا طرف فیلم بازی می کرد و برخورد خیلی جزئی بود و من متاسفانه نموندم سر صحنه تصادف. آیا اگه عموم قبول نکنه ماشینو به کسی داده فقط خسارت میگیرن؟

مشاوره حقوقی تصادفات
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

حکم پرداخت دیه و خسا ات وارده دارد و بدلیل فرار از صحنه تصادف حبس دارد

درودبرشما
بسته به اینکه صدمه دیده یانه محکوم به پرداخت دیه وخسارت وارده به موتور خواهی شدکه خوب اگرخودروبیمه داشته باشد بیمه پرداخت می کندامادرموردفرارشما بسته به شرایط وگزارش مرجع انتظامی قاضی محترم رای محکومیت اصدارخواهدکرد.