با توجه به موارد از پدر تحت چه عنوانی و از دختر تحت چه عنوانی شکواییه تنظیم نمایم؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۵ #61495235

درود
همسرم در دادخواست طلاق یکطرفه ی خود دلیل طلاق دادن مرا مشکلات روانی نظیر ۲ قطبی بودن و موارد انتسابی دیگر که بدون حضور من و تنها بر اساس اطلاعات واهی و دروغ ایشان به صورت یکجانبه توسط کارشناسان مرکز وابسته به بهزیستی کتبی به ایشان ارایه گردیده که به شدت از لحاظ روانی و روحی به من ضربه وارد نمود نظیر: اینکه حضور من در کنار ایشان برای او و دخترانش خطرناک می باشد بدون داشتن دلیل موجه یا گرفتن استعلام از کمیسیون پزشکی ..... من از ایشان به دلیل موارد واهی مارلذکر و ایذا توسط ایشان و دختر بزرگشان با دادخواست طلاق ایشان موافقت نموده ام و من در پایان مدت عده هستم.
دختر بزرگ ایشان به دفعات من و مادر عفیفه ام را به صورت کتبی و انگلیسی توهین ناموسی داده اند
با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما بایستی قبل از اقدام به طلاق طبق فرمایش و ادعای شوهرتان جهت طلاق ، معرفی به پزشکی قانونی میشدید تا برای دادگاه اثبات شود که شما مشکلی نداشته اید و در اینصورت علیه افترا و تهمت علیه شوهرتان اقامه دعوی مینمودید.
اما در مورد مشکل فحاشی و توهین دختر خانم ، شما میتوانید علیه ایشان طبق مدارک موجود (پیامک ها) یا هر مدرک دیگر در دادسرا علیه ایشان اقامه دعوی نمایید.و طبق مدارک حتما محکوم خواهند شد .

برای توهین، فحاشی و قذف میتونید از طریق دفتر خدمات قضائی شکایت کنید.