نرخ دیه بر مبنای چه سالی محاسبه خواهد شد؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۰۱ #61420302

عرض سلام احترام
در تاریخ ۹۸/۱۲/۱۶ تصادف کردم و مقصر شناخته شدم،بعد از طی مراحل دادرسی در تاریخ ۹۹/۱۰/۲ طی دادنامه ای از طرف دادگاه محکوم به پرداخت دیه از جیب خودم شدم،چون بیمه نداشتم. و مطابق قانون به بنده یک سال از تاریخ وقوع تصادف فرصت داده شد دیه را پرداخت کنم.
قصد دارم بعد از پایان یک سال،درخواست اعسار از پرداخت بدهم
حال با توجه به نزدیک بودن به پایان سال ۱۳۹۹ احتمالا جواب درخواستم در مورد قبول یا رد اعسار از پرداخت،در سال ۱۴۰۰ می اید،و شاید تا به مرحله پرداخت برسد،چند ماهی از سال ۱۴۰۰ بگذرد!
با این شرایط دیه به نرخ سال ۹۹ که قاضی حکم داده باید پرداخت شود یا سال ۱۴۰۰ که جواب در خواست اعسار می آید؟
ممنون از توجهتون

مشاوره حقوقی دیه
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نرخ دیه به نرخ روزی که دیه پرداخت می شود محاسبه خواهد شد

درود
زمان پرداخت به نرخ روز ملاک هست
شما میتوانستین به صندوق تامبن خسارات های بدنی مراجعه نمایید

با درود نرخ دیه یوم الادا است یعنی به روز محاسبه می‌گردد

با سلام
مطابق ماده ۱۳ قانون بیمه اجباری به نرخ یوم الادا پرداخت خواهد شد

درود
به نرخ سال پرداخت محاسبه می شود.

دیه یوم الادا می باشد.

درود بر شما، دیه بایستی به نرخ یوم‌الادا محاسبه شود، یعنی به نرخ روزی که پرداخت می‌گردد