نمیتونم درخواست کارشناسی جعل بدم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۲۳۷ #61409762

سلام
از بنده شکایت تصرف عدوانی و مزاحمت ملکی شده. زمین مورد نظر قسمتی از یک زمین مشاع بین ۶ نفر بوده. بنده در سال ۸۰ زمین را از یکی از مالکین خریداری کردم و تا الان متصرف زمین بودم. شاکی هم در سال ۵۴ ملکی را از یکی دیگر از مالکین خریداری کرده و مدعی است زمین مورد تنازع قسمتی از ملک اوست و میگوید اصل قولنامه گم شده و فقط یک برگ کپی از ان دارد. متاسفانه اومدن قسمت امضا گواهان و فروشنده و خریدار رو برش دادن و با دخل و تصرف تو متنش مدعی زمین ما شدند. فروشنده زمین ( به شاکی ) در قید حیات نیست اما وارثش و شهود در دادگاه صحت امضا خودشون رو تایید کردن . چون اصل قولنامه موجود نیست من نمیتونم درخواست کارشناسی جعل بدم؟ فروشنده زمین به بنده هم میگه فروشنده زمین به شاکی قبلا سهم الارثش رو از زمین مشاع برده. بنظرتون از چه طریقی اقدام کنم؟ لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جعل
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شمافقط میتوانیدتقاضای ارجاع به کارشناسی نمایید

مدارک ومستندات طرف شما با توجه باینکه کپی است و قسمت امضا شهود و امضا خریدار و فروشنده راندارد در نتیجه فاقداعتبار لازمه در حالیکه شما هم سند خرید دارید و هم متصرف ملک پس بنظر میاد دیگر نیازی به تقاضای کارشناس جعل باشد دلائل مالکیت شما کفایت می کند

ب صرف کپی قولنامه بعنوان سند عادی نمیشود ادعایی را ثابت کرد و ایشان موظف ب ارائه اصل سند عادی هست و کپی سند توسط کارشناس قابل کارشناسی نمیباشد شاکی باید برای ادعای خود دلیل و مدرک مستند ارائه دهد

با سلام
برای ارجاع امر به نظر کارششناسی بایستی اصل اسناد را ارایه نماید و کارشناسی از روی رونوشت مقدور نخواهد بود

دادخواست جعل و استفاده از سند مجعول رو تنظیم وثبت نمایید و جرح والحاق نسبت به اسناد توسط کارشناس رسمی قابل بررسی و تشخیص هست. وکپی به جهت اثبات جعل و یا سند مورد قبول نیست

درود
کپی قابل کارشناسی نیست.

با درود اگر مدعی جعلیت هستید می‌بایست بدان ایراد نموده و تقاضای کارشناسی نمایید