اگه امکان داره بزرگواران راهنمایی کنند که چه باید کرد برای این پرونده سرقت و جعل و استفاده از دسته چک سرقتی؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲۰۸ #61396508

دسته چک دو امضایی ما به همراه کلیه مدارک شناسایی در سال ۹۴ در کرمانشاه به سرقت رفته.افراد مختلفی چکهای مسروقه را در دست داشتن.چکها سفید بودن بدون هیچ نوشته و امضایی.در خرمدره زنجان یکی از چکها ۲ ماه بعد از سرقت به بانک ارائه شده و حالا در اواخر سال ۹۸ تامین خواسته مطالبه شده.الان مبلغ ۵۰ تومن مسدوده.

مشاوره حقوقی جعل
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ضمن اهدای سلام و احترام
چنانچه مراتب سرقت دسته چک قبلا اعلام شده و پرونده در حال حاضر مطرح به رسیدگی میباشد شما میتوانی با درخواست گواهی از شعبه رسیدگی کننده به پرونده کیفری با توجه به حاکمیت امر کیفری بر حقوقی و ارائه گواهی مذکور به شعبه صادرکننده قرار تامین خواسته درخواست صدور قرار اناطه و رفع توقیف و ملغی شدن قرار نمایی چنانچه جهت درک بهتر مسئله نیاز به مشاوره دارید میتوانید بعد از رزرو مشاوره تلفنی تماس بگیرید که خدمتتان عرض کنم