صدای ضبط شده و رسید پول قابل استناد هست؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۱,۵۹۰ #61357806

باسلام به شخصی مبلغی پول پرداخت کرده ام و رسید بانک موجود است و در چند تماس صوتی صدای ایشان را ضبط کرده و فیلم هم از تماس تهیه کرده ام که به صراحت گفته اند پرداخت میکنم آیا میتوان با این مدارک شکایت کرد و محکوم میشوند یا خیر ؟

مشاوره حقوقی مطالبه وجه (بر اساس رسید)
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستند به فیش واریز و صدای ضبط شده دادخواست خود را طرح نمایید،
صدای ضبط شده به عنوان اماره در کنار سایر ادله قابل استناد است

با سلام بعله شکایت نمایید و امکان محکوم شدن شخص نیز بالاست

سلام
بله ممکن است و احتمال محکومیت بالاست.

با درود قابل استناد است

باسلام و تحیت ، لازم دیدم در خصوص ۲ موضوع در این سوال توضیحاتی عرض کنم ۱- صدای ضبط شده در دعاوی حقوقی تعریف نشده و صرفا میتواند قرینه ای برای اقناع وجدانی دادگاه در کنار دلایل و امارات دیگر استفاده گردد اما در دعاوی کیفری وفق ماده ۲۱۱ ق مجازات اسلامی شاهد آزادی ادله جهت اقناع و علم قاضی هستیم که این امر گام بزرگی در برقراری عدالت قضایی است.( البته این امر به علت سیستم قضایی رومی ژرمنی ما کم رنگ جلوه میکند اما در سیستم محاکم آمریکا ، کانادا ، بریتانیا و ... که سیستم کامن لا حکم فرماست صدای ضبط شده اعتباری به مراتب بیشتر از سیستم رومی ژرمنی داشته بخصوص در دعاوی کیفری که هیات منصفه حق رای ارشادی به قضات دارند. ۲- سند ( رسید پرداختی ) خود یک دلیل محکم بر رد و بدل شدن وجه میباشد اما اثبات اصل دین ، استحقاق اشخاص به دریافت ، وجود وظیفه ی پرداخت ، و... تمام مسائل باید بمانند یک پازل وجود داشته باشند تا بتوان به حق رسید. ( مواد ۲۶۴ به بعد قانون مدنی در اسقاط دین بسیار مهم و کاربردی است) ... این یک حقیقت است که شما مخاطب محترم لایق بهترین ها هستید ،لذا ما با پاسخ های اکادمیک درصدد افزایش علم حقوقی هم وطنان گرانقدر فراتر از پاسخ های سطحی هستیم .

باسلام
شما با استناد به فیش بانکی و شهادت شهود می توانید دادخواست مطالبه وجه دهید و به نتیجه برسید همچنین صدای ضبط شده و پرینت پیامک و... بعنوان اماره برای قاضی در نظر گرفته می شود.
باتشکر فراوان

با سلام
رسید پول بعنوان بینه برای شما میتواند موثر باشد و اما صدا نیز به عنوان اماره(اشاره ) برای قاضی در صورت لزوم ارائه گردد البته خاطر نشان میکنم که ضبط صدا نیز خود چنانچه فرد مورد نظر اطلاع نداشته باشد میتواند مصداق جرم انگاری باشد لذا پیشنهاد میگردد فقط رسید را ارائه بفرمائید .