ارتکاب جرم سرقت و رای دادگاه سرقت تعزیری چقدر مجازات دارد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۲۸۸ #61346171

با سلام و درود بی کران
بنده برای اولین بار مرتکب به جرمی شدم که خیلی برام ناخواسته بود در گذر از کنار جاده تعدادی درخت انار مشاهده کردم که هیچ گونه حصار و دیوار امنیتی نداشتن و انار این درختان به دلیل بی ابی تقریبا درجه ۲ یا ۳ بودن بعد از چیدن حدود ۵۰ الی ۱۰۰ کیلو ناگهان فردی امد و ادعای مالکیت کرد در صورتی که بنده از یکجا چیدمان نکرده بودم و این انارها را اصلا بخاطر خراب بودن چیدمان نمیکنند و هر ساله نصیب کلاغ ها میشوند و به طور مسافتی که هی طی مینمودم میچیدم تا یه بنده خدا ادعای مالکیت کرد و به ۱۱۰ زنگ زد و با حضور پلیس در محل پلیس مرا بازداشت و به کلانتری برد و صاحب باغ بعد از گذشت نیم ساعت به کلانتری امد و اعلام رضایت و بخشش کرد و مرا فردا صبح به دادگاه معرفی کردند که با وثیغه ۴۰ میلیون ازاد شدم حال ابلاغیه ای جهت حضور در دادگاه به دست من رسیده که متن ان به سرقت مستوجب تعزیری اشاره شده است حال از شما مشاورین و کارشناسان عزیز و زحمت کش تقاضا دارم به سوال من جهت ارامش روح و روانم پاسخ دهید که حداقل و حداکثر جرم این کار چیه؟و قاضی میتواند مرا به حبس یا زندان محکوم نکند و با پرداخت جزای نقدی مشکل را حل کنیم چون بنده دارای همسر و فرزند هستم و حدود ۱۰ سال با ابرو در یک شرکت نیمه دولتی سرکار هستم

مشاوره حقوقی سرقت
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مجازات جرم سرقت تعزییری حبس از ۳ ماه و یک روز تا ۲ سال به علاوه تا ۷۴ ضربه شلاق که چنانچه سوء پیشینه کیفری نداشته باشید می توانید درخواست تخفیف مجازات دهید در اینصورت ممکن است مجازات حبس شما معلق شود.