پول که واریز کردم دیگه جواب تلفنم نمیدهند؛ باید چکار کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۱۸۳ #61303551

سلام ، در یک پیچ اینستا فردی به عنوان پرنده فروشی که من ازشو میخواستم خرید کنم از من پول خواستن که پرنده رو از طریق بابری برام ارسال کنند الان پول که واریز کردم دیگ جواب تلفنم نمیدن باید چکار کنم الان یک هفته هست که جوابم نمبدن مبلغ پرداختی ۲۰۰ تومان بوده به پلیس فتا شکایت کنم یا به دادگستری محل خودمون بروم و ثبت شکایت کنم من از اون فرد یک شماره تلفن دارم و یک شماره حساب فقط
لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی کلاهبرداری اینترنتی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

دادخواست مطالبه وجه واریزی بدید

دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید

با سلام
نیازی به مراجعه به پلیس فتا نیست
شما از طریق تنظیم دادخواست حقوقی مبنی بر مطالبه وجه پرداخت شده بر علیه صاحب حساب اقامه دعوی نمایید

با سلام
شما میتوانید با استناد به فیش واریزی دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید.

سلام و درود، علاوه بر درخواست تحویل مبیع، با‌ وجود (شرایط لازم) می توانید از وی به اتهام کلاهبرداری اینترنتی شکایت نمایید؛ موفق باشید.

سلام
میتوانید با مراجعه به دفاتر خدمات قضایی دادخواست مطالبه وجه مطرح کنید