شهادت کذب در رای تاثیر دارد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۲۰۷ #61236147

اینجانب دارای مال مشاعی با یک شریک هستم. نامبرده از سالیان قبل با ترفندهای مختلف قصد تصاحب سهم من را داشته اند و هر سری بدون اطلاع من قرارداد خریدی را تنظیم می کند و از طرف من اقدام به امضا و اثر انگشت (جعل) می زند و شاهدین دروغین پای برگه را امضا کرده اند و به دادگاه شکایت کرده که من سهم شریک خود را خریده ام ولی شریکم حاضر به تنظیم سند در دفتر خانه اسناد رسمی نمی شود و چون می دانست که قرارداد به خط شناسی فرستاده می شود کپی قرارداد را به دادگاه ارائه کرد و قاضی علیه آن رای صادر کرد. اما مجدا همین قضیه را تکرار کرده و دو هفته پیش با جعل امضا و اثر انگشت بنده تنظیم نموده و تاریخ معامله را سال ۹۸ اعلام کرده این قرارداد را پنج شاهد امضا کرده اند که یکی از انها فوت شده و امضای نامبرده را هم جعل کرده چون اما دو شاهد این قرارداد ساختگی مجدا هر یک در نامه ای جداگانه با خطاب قرار دادن قاضی شعبه تقاضای پس گرفتن امضای خود شده اند و اقرار داشته اند که ما دو هفته پیش قرارداد را امضا کردیم و در جریان چنین معامله ای نبودیم به نظر شما قاضی چه حکمی صادر می کند ایا شهادت دروغین دو شاهد دیگر برای دادگاه حجت است؟ پرونده کیفری نشده است.

مشاوره حقوقی جعل
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتی که دو نفر شاهد اقرار به جدید بودن مبایعه نامه تنظیمی ( دو هفته ) و اقدام به پس گرفتن شهادت خود نموده اند و نیز با استناد به اثبات جعل بودن امضای شما پای این مبایعه نامه ، دادگاه به نفع شما حکم صادر خواهد کرد

شهادت شهود تا زمانی که از سوی شما مورد جرح و ایراد واقع نشود و کذب شهادت شهود برای قاضی اثبات نشود مورد قبول واقع خواهد شد لذا شما باید با دلایل و مستندات متن کذب شهادت شهود را ثابت نمایید

با سلام. پرونده شما هم واجد وصف حقوقی می باشد و هم کیفری و شما می توانید برای جعل امضا شکایت کیفری نمایید.