امکان و نحوه شکایت بابت عدم پرداخت بدهی و سفته

پرسیده شده
۷ پاسخ ۶۴ #61232186

سلام. فردی با جلب اطمینان نسبت به دریافت مبالغی (بخشی واریز به حساب خودش و بخشی به حساب افراد دیگر) جهت خرید اتومبیل صفر ثبت نامی اقدام کرده و مبلغ یک میلیارد تومان سفته داده است. تاریخ سررسید سفته فروردین ۱۳۴۲ بوده است. دسترسی به فرد وجود ندارد و تمام خطوط موبایلش خاموش است، با چه عنوانی از ایشان شکایت شود؟ با توجه به اینکه برخی وجوه به حساب اشخاص دیگر واریز شده است آیا باید دعوی مطالبه وجه از آن‌ها انجام شود و با توجه به گذشت بیش از یکسال از واریز وجوه امکان شکایت هست؟ شکایات مجزا باشد یا در یک شکایت از همه این افراد شکایت شود؟ سپاس.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما میتوانید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید

سلام ،دادخواست مطالبه وجه بصورت جداگانه تقدیم کنید

با سلام بله با گدشت یک سال امکان اقامه دعوی هست دادخواست مطالبه وجه سفته تقدیم کنید.

سلام دادخواست مطالبه وجه بدید

با سلام
دادخواست مطالبه وجه تقدیم نمایید.

سلام بله میتوان دادخواست مطالبه مطرح نمود

درود
امکان مطالبه همیشه وجود دارد و با گذشت زمان ساقط نمی شود