تسویه حساب بر اساس متراژ دقیق ملک در زمان تنظیم سند است یا بعد از آن؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۱۸۸ #61226433

سلام بنده یک واحد آپارتمان به متراژ ۱۷۰ متر معامله کرده ام و در معامله نوشته شده متراژ تا زمان پایان کار حدودی است. قرار بوده ده درصد پول را زمان تنظیم سند پرداخت کنم. حالا زمان تنظیم سند شده و معلوم شده متراژ ۱۶۸ است. آیا میتوانم مبلغ چک را خودم بر اساس ۱۶۸ متر اصلاح کنم و به دفترخانه ببرم یا باید حتما همان مبلغی که در مبایعه نامه بر اساس ۱۷۰ متر نوشته شده را ببرم و بعدا تسویه حساب صورت می گیرد؟ ( ضمن اینکه فروشنده خیلی فرد بد قلق و وارد به پیچ و خم های قوانین است نمیخواهم بهانه ای دستش بدهم و برایم دردسر درست شود ضمن اینکه نمیخواهم حقم هم‌ پایمال شود)

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
چون شما در قرارداد متراژ را حدودی نوشته اید و از طرفی شرط نشده که کم و زیاد شدن مساحت بر اساس سند محاسبه شود کاری از نمی توانید انجام دهید.

با سلام و احترام
چون قید شده حدودی کمی دشوار است که بتوانید مبلغ را کم کنید
اگر متراژ بدون قیود حدود تقریبا و... بود میتوانستید
ولی الان بستگی به بایع دارد ولی میتواند کم نکند.

مشکلی ندارد چون درقراردادهم کلمه حدودی را ذکرکرده اید واختلاف ناچیزاست