میتوانم در این پرونده جدید تقاضای تامین نمایم که در صورت رد شدن حق الوکاله وکیل اینجانب و هزینه دادرسی و کارشناسی را پرداخت کند؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۰۹ #61170026

باسلام و خسته نباشید
اینجانب اقدام به نوسازی منزل خود و ساخت ساختمان یک طبقه نمودم که همسایه بنده با مطلع شدن از ساخت و ساز اینجانب اقدام به تهیه تامین دلیل برای ماشین و منزل خود کرده و سپس بعد از اتمام ساخت کار ساختمانی اقدام به تخریب دیوار و لوله های بخاری خود کرده و سقف و ایزوگام خود را کنده و تامین دلیل تهیه نموده که سالم بوده و بعد از ساخت و ساز بنده خسارات به ایشان وارد شده درحالیکه عکس و فیلم ایشان موجود میباشد که مخفیانه اقدام به تخریب میکند
حالا بخاطر واهی بودن شکایتش و اینکه قبلا نیز شکایتی با عنوان رفع تصرف عدوانی و مطالبه خسارت نموده بود که قبلا رد شده است ولی با این حال اخیرا شکایتی فقط با موضوع مطالبه خسارت کرده است..
جلسه رسیدگی نیز هنوز برگزار نشده است.

مشاوره حقوقی ملکی
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله شما می توانیددرخواست اخذ تامین از خواهان را به دادگاه تقدیم نمایید

با سلام
در صورت محکومیت شخص خوانده ، شما میتوانید هرگونه هزینه های دادرسی و حق الوکاله و هزینه های کارشناسی و غیره را از محکوم علیه مطالبه نمایید

شما می توانید درخواست اخذ تامین از خواهان را از دادگاه بخواهید

درود
بله شما می توانید به علت دعوی واهی درخواست اخذ تامین از خوانده را در همان شعبه ای که دعوی مطرح هست بنماید.

بله شما میتوانید درخواست اخذ تامین ازخواهان به جهت طرح دعوای واهی را مطرح کنید

بله . امکان درخواست اخذ تامین از خواهان وجود دارد .