آیا میتوانم کل زمین را با وکالت بگیرم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۳۱ #61134583

سلام،
بنده یه عمو داشتم ‌که ‌در سال ۷۵ فوت کرده است و پدرم در سال ۸۴ و عموی دیگرم‌ در سال ۹۰.
عموی اولم مجرد بوده و تمام اموالش که ۲۰۰ متر زمین بوده به پدر و مادرش رسیده.
از عموی دوم‌ هم ۱۵۰ متر به پدر و مادرش از همان مکان زمین به ارث رسیده.
از پدرم هم ۱۰۰ متر زمین به پدر و مادرش به ارث رسیده.
سال ۹۲ پدربزرگ و مادربزرگم فوت کردن و الان ورثه که عمو و عمه هایم‌ میشوند وکالت محضری در مورد دادن تمام سهم الارث از آن زمین را به بنده داده اند. سوالی که داشتم این است اگر انحصار وراثت عموی اولم که مجرد هم بوده انجام نشده باشد میتوانیم زمین را بگیریم؟ و یا خوده بنده که وکاالت از تمام وراث (عمه و عموها) دارم میتوانم برای انحصار وراثت اقدام کنم؟ در مجموع ۴۵۰ متر زمین را میتوانم بگیرم؟

مشاوره حقوقی انحصاروراثت
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودسلام برمبنای وکالتنامه امکان اقدام می باشد.

سلام طبق این وکالتنامه می توانید اقدام کنید

برای گرفتن گواهی حصر وراثت نیاز به وکالت نداری ولی برای انتقال باید وکالت بگیری نیاز به حضور آنها نباشد

باید حصر وراثت عموی مجرد گرفته شود وکالت نامه مزبور صحیح است و امکان نقل و‌انتقال وجود دارد

سلام.شما اگر از طرف عمو وعمه ها اقدام کنید می توانید سهم الارث را بگیرید. وبا وکالتنامه هم می توانید انحصار وراثت بگیرید.

انحصار وراثت همه افراد فوت شده لازم است .
خود شما می توانید برای انحصار وزثه عموی تان اقدام کنید .
همه وراثی که در قید حیات هستند باید وکالتنامه را امضا کرده باشند .

درود
بله وکالتنامه مزبور معتبر است
باید گواهی انحصار وراثت نیز اخذ گردد
با دریافت وکالت از سایر ورثه خودتان میتوانید به وکالت از ورثه به وکیل دادگستری جهت اخذ گواهی انحصار وراثت وکالت دهید .