مشارکت در ملک تجاری و گرفتن وام با وکالت تام چگونه میباشد؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۵۵۰ #61079

با سلام . میخوام بدونم در مشارکت یک ساختمان ، اگر در قرارداد تعیین نشده باشد که سرمایه گذار چه سهمى از زمین را میتواند وام بگیرد و وکالت جامع کارى ( از أخذ پروانه ى شهردارى تا أخذ صورت مجلس تفکیکى ) داشته باشد ، آیا این امکان وجود دارد که از سهم طرف دیگر (صاحب زمین ) وام بگیرد ؟ اگر چنین است ، چه راه حلى وجود دارد که مانع این اتفاق شد ؟ با وجود اینکه در قرارداد، ذکر شده که به ازاى هر یک روز تاخیر تا زمان نامعلوم مبلغ مشخص و ثابتى پرداخت میگردد ، پس اگر ساخت ملک تجارى به پایان نرسد ، قرارداد هرگز به پایان نمیرسد ، درسته ؟ ممنونم از لطفتون

مشاوره حقوقی فروش وکالتنامه ای ملک
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتی که وکالت تام داشته باشد و میزان اخذ وام در قرارداد مشخص نشده باشد میتوانند از سهم طرف دیگر نیز وام بگیرند. لذا در قرارداد باید تمامی اختیاراتی که به وکیل داده میشود به صورت دقیق در قرارداد مشخص شود.