شکایت از کسی که فحاشی کرده چگونه انجام شود؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۹۹۲ #61069654

سلام برای شخصی پیامک فرستادم بدون الفاظ رکیک، ایشون در جواب فحاشی کردن با نگه داشتن پیامک میتونم از ایشون شکایت کنم؟
و دیه بگیرم؟

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله امکان طرح شکایت علیه ایشان را دارید

باسلام.خیر ارتباطی به دیه ندارد.از طریق دفاتر خدمات قضایی دادخواست بدوی تحت عنوان توهین بر اشخاص عادی به طرفیت ایشان ارسال نمایید که بعد از محرز شدن جرم و ارائه ادله ازسمت شما کیفر خواست ایشان صادر و ب جریمه نقدی یکصدهزارتومان و نهایتا هفتاد و چهار ضربه شلاق محکوم مینماید.لذا با استعانت از پروردگار گذشت کنید.

سلام
در فرض اثبات موضوع ایشان تا ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهند شد
ایشان مرتکب ضرب و جرحی نشده اند که بتوانید دیه ای دریافت نمایید

با سلام در صورتی که ثابت شود توهین ها از سوی ایشان به شما شده است دادگاه ایشان را نهایتا به صدهزارتومان جزای نقدی (به نفع دولت) و حداکثر ۷۴ ضربه شلاق محکوم خواهد کرد.
مبحث دیه اصلا ربطی به این موضوع ندارد