یک قولنامه جعلی دوباره به خط خودش ارائه داده، چکار باید کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۱۱ #61053643

باسلام
زمین موروثی داریم که برادرم با جعل قول نامه عادی از پدرم ان را فروخته در دادگاه کارشناس خط تشخیص جعل داد حکم سنگین صادر و قرارداد فسخ شد الان واخواهی کرده و دوباره قاضی فرستاده کارشناس ۵_ نفره نمونه خط مرحوم را ازش خواستن یک قولنامه جعلی دوباره به خط خودش ارائه داده که به استناد به ان خط تایید شده بنده هم خط اسناد مسلم الصدور ارایه کردم ولی به ان استناد نکرده کارشناس لطفا راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی جعل
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
در صورتیکه به اسناد مسلم الصدور استناد نشده میتوانید به نظر هیات کارشناسان اعتراض نمایید

با سلام
بایستی به نظریه کارشناسی معترض و تمامی مدارک و شواهد را ضمیمه آن نمایید تا با از طریق مدارک شما اقدام به کارشناسی گردد

با سلام. نسبت به نظریه کارشناسان، اعتراض بزنید.

اگر به اسناد مسلم الصدور استناد نشده و این اسناد اساس تطبیق قرار نگرفته اند باید به نظریه اعتراض نمایید .

بهتر است شما به نظریه کارشناسان اعتراض نمایید

با سلام
به نظریه کارشناسان ۵ نفره اعتراض بزنید.تا کارشناسان جدیدی مجددا. این موضوع را بررسی کنند