درصورت وابستگی مادر و دختر؛ آیا طبق قانون میتوان دختر را به پدر داد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۱۶ #61033705

باسلام و خسته نباشید
حضانت دخترم بطور رسمی و دفترخانه ای از طرف همسر سابقم به اینجانب داده شده بود اکنون با شکایت او از من سلب حضانت شده ولی دخترم به دلیل وابستگی بیش از اندازه حاضر نشد با پدرش برود و کلانتری صورتجلسه کرد که طفل حاضر نیست با پدر زندگی کند
آیا با زور میتوانند دخترم را از من بگیرن؟
دخترم متولد ۲۵ تیر ماه ۹۱ هست

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

معمولا دادگاهها به زور و اجبار طفل را از مادر جدا نمی کنند حتی اگر حضانت با پدر باشد

تا ۹ سالگی دخترتان باید با پدر باشد و سپس حق انتخاب خواهد داشت

باسلام
حضانت دخترازسن هفت تا نه سالگی باپدر است واگر دخترازپدر کراهت داشته باشدملاک مصلحت طفل هست که باتوجه به تشخیص قاضی تصمیم گیری خواهد شد

سلام حکم دادکاه باید اجرا شود وخواست فرزندتان تاثیری در اجرای حکم نداردلیکن به جهت وضعیت روحی و روانی بچه می توانید دادخواست سلب حضانت از پدر بدهید.

حضانت بعد از ۷ سالگی با پدر است مگر در صورت رضایت طرفین که حضانت را به مادر بسپارند

سلام
حکم دادگاه باید اجرا شود و به خواست بچه تغییری نمیکند.

با توجه به اینکه دختر شما بالای ۷ سال سن دارد حضانت او تا ۹ سالگی با پدرش میباشد بعد از ۹ سالگی با بسته به میل و نظر خودش میتواند در کنار هریک از والدین که بخواهد زندگی کند