اگر واقعا این دختر خانم این مشکل را دارد، چرا با این پسر که حدودا ۸ سال است با ایشان است ازدواج نکرده و او را بارها پس زده؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۰ #61023928

یکی از دوستان بنده حدودا ۸ سال با خانمی بوده، حدودا ۴ سال پیش از طریق تلفنی، این خانم اذعان می کند که بکارتش را از دست داده، و هر گز از نزدیک رابطه ای که منجر به دخول شود نداشته‌اند. فقط خانم از طریق تلفن و رابطه تلفنی می گوید که بکارت ندارد. در طول این ۸ سال این پسر بارها و بارها تقاضای ازدواج داده، اما دختر امتناع نموده و کلا گفته که قصد ازدواج ندارد و بارها پسر را رد نموده است.
پسر الان نامزد کرده و سر و کله دختر پیدا شده و می گوید من دختر نیستم. باید حقوقم را بدهید. پسر حتی گفته بریم پزشک قانونی یا گواهی بیار، دختره امتناع کرده و گفته اصلا آبروم رو نخواهم برد، اما باید خودم را ترمیم نمایم، و هزینه را شما بدهید.
چند سوال مطرح است، چون فکر این نفر خیلی درگیر است.
۱- اگر واقعا این دختر خانم این مشکل را دارد، چرا با این پسر که حدودا ۸ سال است با ایشان است ازدواج نکرده و او را بارها پس زده؟
۲- پسر از طریق اس ام اس و واتس آپ چندین دفعه به دختر که از پشت تلفن شنیدم این موضوع را، و فقط بخاطر انسانیت هزینه را می دهم. آیا اگر هزینه را بدهد و دختر شکایت نماید، دادن پول به این دختر می تواند سندی جهت تائید این موضوع و محکوم شدن پسر باشد؟

مشاوره حقوقی پزشکی قانونی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ادعای این دختر باتوجه به توضیحات ، محکمه پسند نیست و بهانه ای بیش نیست . اینکه چرا دخترخانم ۸سال ازدواج نکرده امری شخصی است

سلام
هر کس ادعایی می کند از جمله ازاله بکارت باید آن را ثابت کند.

سلام
آن دختر باید ادعای خود را ثابت نماید و ظاهرا هدف صرفا اخاذی می باشد و پرونده های مشابه در این خصوص وجود دارد