در لیست جهیزیه موارد کذب مطرح کرده، چه کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۲۵۳ #61019281

سلام
خانمم در لیست تنظیمی استرداد جهیزیه که به امضای ۴ شاهد رسانده در نوشتن وسایل اقراق کرده مثلا ۳ پتو آورده بوده ۶ تا نوشته سیاهه رو که موقع جهاز بری امضا کرده بودم رو رو نکرده و لیست جدید نوشته منم لیست سیاهه رو ندارم. لطفا راهنمایی کنید!

مشاوره حقوقی استرداد جهیزیه
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

می توانید با شهود ثابت کنید چنین سیاهه ای بوده است

سلام چنانچه زوجه به استناد لیست سیاهه جعلی اقدام کرده باشد می توانید شکایت کیفری علیه ایشان طرح کنید
مضافا که ایشان خاارج از حدود سیاهه هرگونه ادعایی داشته باشند باید فاکتور و رسید مربوطه را ارائه نمایند

لیست سیاهه ای که به امضاء شده رسیده برای استردادجهیزیه ملاک هست نه لیست تنطیمی جدید که فاقد امضاء شماست

سلام
اگر سیاهه جهیزیه را ندارید ولی می توانید با شهود ثابت کنید چنین سیاهه ای بوده است به آن استناد کنید تا ارائه شود ضمن اینکه ادعای خانم بدون دلیل قابل قبول نیست و نسبت رای اعتراض کنید

سلام به هر حال لیست سیاهه جهیزیه اول زندگی تنظیم می شود و ممکن است بعضی کالاها مستهلک یا کامل ازبین برود..آنچه باقی مانده ملاک است مگر اینکه زوجه ثابت کند اموال وجهیزیه ایشان را شما عمدا وبدون اجازه ایشان به کسی دادید یا فروخته اید یا مخفی نموده اید یا... بنابراین لیست جدید نمی تواند ملاک تصمیم دادگاه باشد مگر اینکه ایشان ادعای خرید کالای جدید بنماید و فاکتور خرید بنام خودش ارائه کند آنچه از جهیزیه ای که زوجه با خود آورده واکنون باقی هست ملاک دعوی استردادجهیزیه می باشد

مخاطب عزیز
نسبت به لیست اعتراض و تقاضای سیاهه مورد امضا را بنمایید