برای تسویه مانده مبلغ آپارتمان، غیر از محاسبه مبلغ مرتبط با ۸۳ متر، آیا برای انباری باید هزینه جداگانه پرداخت شود یا خیر؟

پرسیده شده
۹ پاسخ ۲۹۱ #60965967

با سلام و خسته نباشید
بنده یک واحد آپارتمان خریداری کردم و در مبایعه نامه قید شده به همراه پارکینگ ۱ عدد و انباری ۱ عدد به متراژ قید شده در سند.
متراژ واحد هم بصورت حدودی ۸۵ متر (سند آماهد نبوده است)
حالا سند آپارتمان تفکیک شده و متراژ واحد در سند ۸۳ متر قید شده. پشت سند محل پارکینگ و انباری به همراه متراژ انباری قید شده (متراژ انباری ۵ متر)
در زمان تنظیم مبایعه نامه موردی مبنی بر دریافت هزینه انباری قید نشده است.
ممنون میشوم راهنمائی بفرمائید

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود
خیر شما نیاز نیست هزینه ای بپردازید، اگر متراژ واقعی از بیع اولیه (توافق شده /قولنامه)، کمتر باشد برای شما حق فسخ و مطالبه خسارات و مطالبه غرامات وجود دارد.

با سلام
انباری و پارکینگ که در متن مبایعه نامه قید شده به همراه آپارتمان ( واحد ) سرجمع ثمن معامله قید میشود و شما نیازی به پرداخت هزینه اضافی نخواهید داشت

خیر انباری با تنظیم مبایعه نامه برای خرید آپارتمان لحاظ گردیده است لذا پرداختی بابت انباری نخواهد بود و شما با قید انباری در مبایعه نامه مبلغ آن را در مبایعه نامه پرداخت نمودید

با سلام
با توجه به موارد بیان شده ، شما دو متر هم طلبکار هستید .

باسلام
خیر شما دو متر طلبکار هستید
قیمت آپارتمان همراه با انباری و پارکینگ محاسبه شده است

درود
شما دو متر طلبکار هستید.

خیر شما آپاتمان همراه انباری را به قیمت درج شده در مبایعه نامه خریداری کرده اید و دیگر نیازی نیست مبلغ اضافی بپردازید