شرکت نکردن بعنوان خواهان در وقت رسیدگی منجر به چه چیزی میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۸ #60922953

سلام
دادخواست حقوقی مبنی بر رفع تصرف قسمتی از ملک داده بودم، وقت دادرسی شورا تعیین شد شرکت کردم ولی بعلت اشتباه در تاریخ، در وقت دادرسی شعبه شرکت نکردم.
آیا راهی وجود دارد دوباره جلسه تشکیل بشه؟
اگر جواب منفیه، دوباره میتونم دادخواست بدم؟
دوباره باید در جلسه شورای حل اختلاف شرکت کنم؟

مشاوره حقوقی ملکی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر نیازی به توضیح شما نباشد رای مقتضی صادر میکند و اگر نیاز به حضور شما باشد قرار ابطال دادخواست صادر می کنه که ظرف ۲۰ روز قابل تجدید نظر است

اگر مرجع رسیدگی نیاز به اخذ توضیحات نداشته باشد ، عدم حضور شما مشکلی نداشته و رای صادر خواهد شد . اما اگر غیر از این باشد دادگاه قرار رد دعوی صادر کرده و شما باید مجددا اقدام نمایید .