زوجه می تواند بگوید حاضر به حضور در مشاوره نشده پس به من علاقه ندارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۷۶ #60912955

سلام. زوج هستم، همسرم یک بار دادخواست طلاق داد، از طرف بهزیستی مشاوره الزامی بود حضور پیدا کردم، دادگاه بدوی دعوای طلاق زوجه را رد کرد و دادگاه دیوان عالی همان دادنامه را ابرام کرد، متاسفانه زوجه مجددا درخواست طلاق دارد، این دفعه از بهزیستی درخواست کرده بود برای مشاوره به مرکز مشاوره مورد نظر خودش بفرستد، داخل آن مرکز مشاوره آشنا دارد و قصد دارند علیه من دروغ بنویسند چون خودش بهم گفت که از این طریق می فهمم چه کار کنم، بهزیستی گفت چون نامه توسط مرکز مشاوره باز شده است امکان تغییر مشاوره نداریم.
اگر در جلسات مشاوره حضور پیدا نکنم آیا در دادگاه طلاق برای من بد می شود
اگر راهنمایی و نکته ای مد نظر است لطفا راهنمایی بفرمائید.

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام وقت بخیر
نظر مشاور فقط مشورتی
و تصمیم گیرنده قطعی در طلاق نیست

نظر مرکز مشاوره صرفا مشورتی بوده و در صورت عدم شرکت در جلسات مشاوره موضوع به دادگاه ارجاع شده و تصمیم گیری خواهد شد

عدم حضور شما در جلسات مشاوره منجر به صدور طلاق نمی شود

سلام
جلسلت مشاوره صرفا برای رفع اختلافات احتمالی زوجین و بازگشت به زندگی قبل از مراجعه به دادگاه می باشد لیکن اقداماتشان درحد صورتجلسه وگزارش مشاوره می باشد و موثر در تصمیم دادگاه نیست

با درود نظر مشاوره برای دادگاه تکلیف ایجاد نمی‌کند می‌توانید حضور نیابید.

حضور در جلسات مشاوره برای طلاق توافقی الزام آور است و در صورت عدم حضور شما در این جلسات ، موضوع مشاوره منتفی شده و تصمیم نهایی بر عهده دادگاه خواهد بود . اگر تمایل به طلاق دادن همسرتان ندارید ، حضور در جلسات توصیه نمیشود .

صدور حکم طلاق بستگی به ادله و مستندات زوجه دارد و صرف عدم حضور شما در جلسات مشاوره دلیلی برای طلاق ایجاد نمی‌کند هرچند بهتر هست در این جلسات حضور یابید