آیا فحاشی می تواند برایش مشکل ساز باشد؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۲۴ #60860106

سلام برادر من یک پسر بچه ۱۱ ساله هست توی خیابان باید نفر هم دهن شده و به او فحش داده این جرم محسوب می شود و جرم این کار چه چیزی هست
ممنون می شوم اگر جواب دهید
با تشکر

مشاوره حقوقی توهین و فحاشی
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر اثبات بشود چون سن اوکم می باشد احتمال اینکه قاضی با تصیحت تمام کند

بله جرم هست اما با لحاظ سن وسال او مسئولیت کیفری برایش ایجاد نخواهد شد قاضی ممکن هست تعهد بگیرد و یا برای مدتی او را ب مراکز تربیتی معرفی کند

درود
جرم است لیکن مجازاتش با افراد بزرگسال متفاوت است.

جرم است
به لحاظ بالغ نبودن
با تذکر قاضی ختم به خیر خواهد شد
او را نصیحت و ارشاد نمایید.
لیکن اکنون مطابق قانون یک فحش =۸میلیون تومان جریمه.

در صورت ارتکاب جرائم تعزیری از سوی این افراد، مجازات بزرگسالان در مورد آن ها اعمال نمی شود بلکه در صورت ارتکاب شدیدترین جرم نیز در مورد اطفال بین ۱۲تا۱۵سال، در نهایت به یک سال حبس در کانون اصلاح و تربیت محکوم می شوند.(ماده ۸۸ قانون مجازات اسلامی). مجازات شدیدی برای برادر شما درنظر گرفته نخواهد شد

توهین بچه یازده ساله بار اول با اخذ تعهد از ولی وی آزاد می شود

سلام و درود
توهین به اشخاص جرم است و مجازات آن در صورت اثبات شلاق و جزای نقدی است
لکن با توجه به سن مرتکب، در صورت شکایت از ایشان، پرونده به دادگاه اطفال و نوجوانان ارجاع و در صورت محکومیت اقدامات تامینی تربیتی که جنبه ارشادی دارد در خصوصشان اعمال میگردد
موفق و موید باشید