اثبات چک سرقتی چگونه است؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۲۱۰ #60843596

سلام چک منو به سرقت برده یک نفر اشنا و اقدام قانونی انجام داده و من شکایت کردم رد شد و اعتراض زدم و شاهد بردم و شاهدها گفتن که ما دیدیم که چکها رو طرف سرقت کرده و الان ۲۰ روز هست جواب نیومده و پرونده هم تو مختومه شده ها نشون میده ۲ اعاده حیثیت تا کی زمان داره برای طرف ۳ شکایت دیگه ای انجام بدم

مشاوره حقوقی چک
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شما باید از طریق شعبه اقدام کنید جهت اخذ نتیجه بعد از صدور حکم و مختومه شدن می توانید تقاضای اعاده حیثیت کنید تحت عنوان سرقت می توانید شکایت کنید

سلام
جهت اطلاع از نتیجه پرونده به شعبه مراجعه نمایید و ضمنا بحث از اعاده حیثیت به نظر منتفی است